Συγχαρητήρια Επιστολή της Ε. Π. Λ. Σ. ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Λ/Χ ΓΥΘΕΙΟΥ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.8.19

Συγχαρητήρια Επιστολή της Ε. Π. Λ. Σ. ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Λ/Χ ΓΥΘΕΙΟΥ

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά συγχαρητήρια όλων , στους συναδέλφους μας στο Λ/Χ Γυθείου , οι οποίοι στο πλαίσιο διενεργούμενης περιπολίας στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Λακωνικού κόλπου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν και κατασχεσαν εντός του όρμου “ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ” ανατολικής Μάνης, το Ι/Φ “MY DREAM” σημαίας Delaware, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 28 ετών όπου συνελήφθησαν ,και το οποίο έφερε πενήντα (50) σάκους ταξιδιού, χρώματος μαύρου, εντός των οποίων είχαν τοποθετηθεί επιμελώς συσκευασμένα εξακόσια τριάντα επτά (637) δέματα, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μικτούβάρους χιλίων εξήντα επτά (1.067) κιλών και επτακοσίων πενήντα (750) γραμμαρίων.
Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για το σύνολο των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που εργάζονται καθημερινά με ζήλο και αυταπάρνηση και θα συνεχίσουν να το κάνουν για την ασφάλεια όλων των πολιτών.
Ζητάμε από την πολιτεία να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση σε μέσα, ανθρώπινο δυναμικό καθώς και την εκπαίδευση, ιδιαίτερα των υπηρεσιών Νοτίου Πελοποννήσου.
Το φιλότιμο και η συνεχής προσπάθεια που επιδεικνύουν οι υπηρετούντες στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. δεν είναι δυνατόν να καλύπτουν συνεχώς από μόνα τους τις ελλείψεις που παρατηρούνται και τις οποίες επανειλημμένως έχουμε επισημάνει.
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια!
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΕΑΣ ΚΥΡ. ΚΑΠΑΚΛΗΣ ΒΑΣ.