Γυρίσατε από τις διακοπές σας; Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι εδώ για να σας ξαναπάει .... - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.8.19

Γυρίσατε από τις διακοπές σας; Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι εδώ για να σας ξαναπάει ....


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ συνεχίζοντας τις  κληρώσεις, που τόσο έχουν αγκαλιαστεί από όλους τους συναδέλφους, αυτή την φορά προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις) για μια οικογένεια συναδέλφων που είτε  δεν πρόλαβε ακόμα να πάει διακοπές είτε επέστρεψε αλλά θα ήθελε να μην βάλει ακόμα τελεία στο φετινό της καλοκαίρι.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στον νέο διαγωνισμό μας και να είσαστε εσείς ο τυχερός που θα πάει στην όμορφη Λευκάδα και στα Goudis Apartment στους Τσουκαλάδες. 


Για την συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πρέπει:

1.      Να είσαστε εν ενεργεία στέλεχος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου και αν υπηρετείτε.
2.      Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα κλήρωσης.
3.   Να κάνετε κοινοποίηση του συνδέσμου της κλήρωσης στον λογαριασμό σας στο Facebook ή/και αποστολή του ως μήνυμα στο VIBER σε συναδέλφους.(Προαιρετικό)

                 Πάρτε μέρος τώρα στην κλήρωση πατώντας εδώ 

Η κλήρωση  θα γίνει την Τρίτη 03/09με χρήση ηλεκτρονικής online κληρωτίδας, και η τυχερή οικογένεια θα μπορεί μέχρι και τα  τέλη του Οκτωβρίου να απολαύσει ένα αξέχαστο τριήμερο.

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. έχει σκοπό να γίνονται κληρώσεις ταξιδιών, ανά  τακτά χρονικά διαστήματα, για όλους τους δικαιούχους των παροχών του. (Σε πρώτη φάση μόνο για τους εν ενεργεία  για λόγους διασφάλισης της διαδικασίας.)

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είμαστε όλοι μας,
τα  καλύτερα...ήρθαν!!!


Λίγα λόγια  για το κατάλυμα. 

Το Gountis Apartment βρίσκεται στου Τσουκαλάδες της Λευκάδας, προσφέροντας εξωτερική πισίνα και θέα στη θάλασσα. Παρέχει επίσης δωρεάν WiFi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.
Όλες οι μονάδες διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση, ενώ ορισμένες έχουν τραπεζαρία ή/και μπαλκόνι.
Στο κατάλυμα υπάρχει κουζίνα με ψυγείο. Περιλαμβάνονται επίσης πετσέτες.