Έμπρακτη και συγκινητική η αγάπη του Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχου ΛΣ Ιωάννη Καραντζιούνη για την Κάλυμνο (video) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.4.20

Έμπρακτη και συγκινητική η αγάπη του Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχου ΛΣ Ιωάννη Καραντζιούνη για την Κάλυμνο (video)

O φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου 2020 το πρωί, το Λιμενάρχη Καλύμνου Αντιπλοίαρχο ΛΣ Ιωάννη Καραντζιούνη στην προκυμαία απέναντι από το Λιμεναρχείο και  είχε μία σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του.
 Ο Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ιωάννης Καραντζιούνης μετά από σχεδόν 6 χρόνια παραμονής στο τιμόνι του Λιμεναρχείου Καλύμνου μετατίθεται και αντικαθίσταται από τον μέχρι τώρα Διοικητή της ΑΕΝ Καλύμνου Πλωτάρχη ΛΣ Θεόφιλο Τσαγκάρη/
 Ο Ιωάννης Καραντζιούνης άριστος αξιωματικός, με πλήρη επαγγελματική κατάρτιση, με βαθιά γνώση των τεκταινομένων στην περιοχή, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο νησί και στους κατοίκους του μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο λόγω μεταναστευτικού, ενώ επιχειρησιακά έχει διαχειριστεί με υποδειγματικό τρόπο κρίσιμες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στη θαλάσσια  περιοχή της ζώνης ευθύνης του.
Εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε από τους Καλύμνιους, όπως και ο ίδιος αγάπησε την Κάλυμνο. Κάτι που δείχνει και έμπρακτα με μια συγκινητική του ενέργεια. Όπως είπε μιλώντας στο φακό του  kalymnos-news.gr τον πρωτότοκο γιό του που περιμένει να γεννήσει η σύζυγος του τον Ιούλιο, εκτός από το όνομα Σταύρος ,από την μητέρα του, θα του δώσει και το όνομα Σάββας τιμώντας τον Άγιο του νησιού και την Κάλυμνο που τον αγάπησε .
Και συμπλήρωσε ότι θα τον φέρνουν κάθε χρόνο του Αγίου Σάββα στην Κάλυμνο για να τον γιορτάζουν.
Την Κάλυμνο όπως χαρακτηριστικά είπε την αγαπάμε είναι η πρώτη γραμμή ,είναι η σημαία που υπηρετούμε όλοι και κανείς δεν πρόκειται να το πειράξει αυτό το νησί.
Στη συζήτηση που είχαμε με τον Λιμενάρχη παρενέβη και ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης,που εκείνη την ώρα βρέθηκε στο σημείο ,ο οποίος με επαινετικά λόγια αναφέρθηκε σε αυτόν .
 Όπως είπε, ο Λιμενάρχης έχει μια εξαιρετική παρουσία ,θα τον θυμόμαστε, είναι ένας πολύ καλός φίλος της Καλύμνου, ενώ τόνισε ότι έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στο θέμα της αποτροπής, προκειμένου να μην έχουμε πρόσφυγες ,παράνομους μετανάστες και έχει τεράστια συμμετοχή στο θέμα αυτό, σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή.
Δείτε τα όσα είπαν στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς