Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.9.21

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα


 Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 24 ετών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας σε επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ στο εξωτερικό, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκε σε άλλο πρόσωπο, με τη συνέργεια της 24χρονου, η οποία τον συνόδευε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα εν λόγω έγγραφα.


Επίσης, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, 25χρονος αλλοδαπός, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας σε επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ στο εξωτερικό, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.


Τέλος, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 25 ετών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας σε επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ στο εξωτερικό, ο 29χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο , με τη συνέργεια της 25χρονου, η οποία τον συνόδευε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών καθώς και του 40χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας του λιμένα, ως συνοδού χειριστή σκύλου βιοανίχνευσης, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στο χώρο του επικαθήμενου τους ανωτέρω αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο.