Επίσκεψη της Αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.10.21

Επίσκεψη της Αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής


 Την Τετάρτη 20-10-2021 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής η Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, κα Mireille Girard όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Κλιάρη Θεόδωρο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της ανανέωσης του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Ύπατης Αρμοστείας που βρίσκεται σε ισχύ από το 2014.


Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Β' Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γεώργιος, ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, Υποναύαρχος Λ.Σ. Πανταζόγλου Αριστείδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Κοντιζάς Τρύφων και ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχος Λ.Σ. Χριστιανός Γεώργιος.