Επιστολή επιλαχόντων ειδικότητας Οικονομικού έτους 2022 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.11.23

Επιστολή επιλαχόντων ειδικότητας Οικονομικού έτους 2022


Oι επιλαχούσες και οι επιλαχόντες του διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ειδικότητας Οικονομικού έτους 2022 (ΦΕΚ 72/11-11-2022, Τεύχος Α.Σ.Ε.Π.), εκφράζουν, με την παρούσα επιστολή,τoν έντονο προβληματισμό τους για την έκδοση νέας προκήρυξης μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και αναρωτούνται γιατί η πλήρωση των πέντε (05) θέσεων ή και παραπάνω, να μη γίνει από επιλαχόντες της δικής τους προκήρυξης.

Προς: Υ.ΝΑ.Ν.Π / Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. / Γρ. κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Κοιν: 1. Υ.ΝΑ.Ν.Π / Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. / Γρ. κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

2. Υ.ΝΑ.Ν.Π./ Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./ Γρ. κ. Αρχηγού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

3. Υ.ΝΑ.Ν.Π./ Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./ Γρ. κ. Α’ Υπαρχηγού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

4. Υ.ΝΑ.Ν.Π./ Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./ Δ.ΕΚΠ. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./ Τμήμα Κατάταξης.


Θέμα: Εισαγωγή επιλαχόντων στη νέα προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος ειδικότητας Οικονομικού.


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,


Oι επιλαχούσες και οι επιλαχόντες του διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ειδικότητας Οικονομικού έτους 2022 (ΦΕΚ 72/11-11-2022, Τεύχος Α.Σ.Ε.Π.), θα θέλαμε να σας εκφράσουμε, με την παρούσα επιστολή,τoν έντονο προβληματισμό μας για την έκδοση νέας προκήρυξης (ΦΕΚ 37/13-10-2023, Τεύχος Α.Σ.Ε.Π.) μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.


Συγκεκριμένα, η έκδοση της νέας προκήρυξης δημοσιεύθηκε χωρίς να έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων (επιτυχόντων και επιλαχόντων) της περσινής προκήρυξης και χωρίς οι επιτυχόντες να έχουν κληθεί για κατάταξη, ανακοινώνεται νέα.


Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι είμαστε ήδη είκοσι ένας (21) επιλαχόντες, οι οποίοι μόλις πριν ένα μήνα περάσαμε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την κατάταξή μας στο Λιμενικό Σώμα, ήτοι υψομέτρηση, υγειονομικές εξετάσεις, Α.Ν.Υ.Ε., αθλητική και ψυχομετρική δοκιμασία, όπως ακριβώς ορίζεται και στις δύο (02), ως άνω προκηρύξεις.


Κλείνοντας αυτήν την επιστολή και στηριζόμενοι στις παραπάνω παρατηρήσεις μας, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Λιμενικού Σώματος από στελέχη ειδικότητάς μας.


Ωστόσο αυτό που δεν κατανοούμε και θα θέλαμε και τη δική σας ενημέρωση και τοποθέτηση επί του παρόντος, είναι γιατί αυτή η πλήρωση των πέντε (05) θέσεων ή και παραπάνω, να μη γίνει από επιλαχόντες της προκήρυξης μας, οι οποίοι είμαστε έτοιμοι και μόλις πρόσφατα περάσαμε όλες τις προαναφερόμενες διαδικασίες με επιτυχία.


Με σεβασμό κι εκτίμηση,

Οι επιλαχούσες/όντες του διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ειδικότητας Οικονομικού έτους 2022, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.