Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών βράβευσε συνταξιούχους ναυτικούς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.11.23

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών βράβευσε συνταξιούχους ναυτικούς


 Στο πλαίσιο της τιμητικής αναγνώρισης συνταξιούχων ναυτικών με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία, που διοργανώνεται ετησίως από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών η Πρόεδρος, Μελίνα Τραυλού και τα μέλη του προεδρείου, δρ Δημήτρης Φαφαλιός, Γιάννης Λύρας και Γιάννης Ξυλάς υποδέχθηκαν, σήμερα Τρίτη, στα γραφεία της ΕΕΕ και βράβευσαν τους κ Νέστωρα Ελευθερίου και Ιωάννη Νάσση.


«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια τιμούμε ως Ένωση, για ακόμα μία χρονιά, ναυτικούς μας με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία. Τους δικούς μας ανθρώπους, που αποτελούν το φωτεινό διαχρονικό σύμβολο του ναυτικού μας έθνους. Η ιστορική μας υπεροχή, η ναυτοσύνη μας είναι ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ελληνικής, ανθρωποκεντρικής ναυτιλίας» δήλωσε η Μελίνα Τραυλού:


«Τους ευχαριστούμε δημόσια και τους τιμούμε, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό τους την αφοσίωση, την προσφορά και την πίστη στη ναυτική μας παράδοση. Είναι καθήκον και χρέος μας να συμβάλουμε όλοι μαζί, συλλογικά και με ένα σχέδιο εθνικό στην ανάδειξη και στην προάσπιση του ναυτικού επαγγέλματος, της ναυτοσύνης μας, της ιστορίας μας.»

Πηγή