ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Έκφραση συγχαρητηρίων για την σύλληψη και κατάσχεση 500 δόσεων ηρωίνης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.6.20

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Έκφραση συγχαρητηρίων για την σύλληψη και κατάσχεση 500 δόσεων ηρωίνης

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος συγχαίρει τους συναδέλφους της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟ.ΔΙ.Ν) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου οι οποίοι με τη συνδρομή  του Γραφείου Ανάκρισης ,του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) Βόλου αλλά και  συναδέλφων του Λιμεναρχείου Σκιάθου/ Α’ Λ/Τ Σκοπέλου κατάφεραν να συλλάβουν 2 άντρες και να κατάσχουν μεγάλη ποσότητα  ηρωίνης που ισοδυναμεί με 500 δόσεις.

Συγκεκριμένα στη σύλληψη ενός 43χρονου και ενός 31χρονου προέβησαν, χθες το πρωί , στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου. Από έλεγχο που διενήργησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, εντός του επιβατικού λιμένα Βόλου, εντοπίστηκε στο λιμάνι 43 ετών κάτοικος Σκοπέλου, να κατέχει μια ποσότητα ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία, συνολικού μικτού βάρους 49,8 γραμμαρίων, που αντιστοιχεί σε περίπου 500 δόσεις, η οποία και κατασχέθηκε.

Συνεχεία  συνόδευσαν τον κρατούμενο στην Σκόπελο, προκειμένου να γίνει ελεγχόμενη παράδοση της ναρκωτικής ουσίας στον άνδρα που την παρήγγειλε όπου και συνέλαβαν  ο 31χρονο κάτοικο  Σκοπέλου,  φερόμενος αγοραστής της ναρκωτικής ουσίας όπου και συνελήφθη.
Ακολούθησε έρευνα παρουσία Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου στον τόπο εργασίας και διαμονής του πρώτου και στην οικία του δεύτερου φερόμενου δράστη με την συνδρομή ανδρών του Λιμεναρχείου Σκιάθου/ Α’ Λ/Τ Σκοπέλου με αρνητικά αποτελέσματα. Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και μετρητά συνολικής αξίας 110€. 

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε την κράτησή τους .

Θα πρέπει να εξάρουμε τον ζήλο των συναδέλφων της  ΠΟ.ΔΙ.Ν Βόλου  η οποία από τη σύστασή της λειτουργεί υποστελεχωμένη, αλλά και όλων όσων συνέδραμαν σε μία δύσκολη επιχείρηση για την οποία απαιτήθηκε σε Βόλο και Σκόπελο η επί 48ωρου διαρκής παρουσία και δράση των στελεχών του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.  

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εδώ και 2 έτη η υπηρεσία του Κ.Λ.Βόλου στερείται αστυνομικού σκύλου Κ-9 , δεδομένο που από τη μία δυσκολεύει και από τη άλλη αναδεικνύει το σημαντικό έργο που επιτελούν οι συνάδελφοι για τη πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών καθιερώνοντας στη συνείδηση  τους.

Φέροντας εις πέρας μια πολύ δύσκολη επιχείρηση κατά την οποία απετράπη η διοχέτευση στην αγορά μίας τόσης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ,ως Ένωση, αισθανόμαστε υπερήφανοι και εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για τον  επαγγελματισμό και την  αυταπάρνηση όπου επέδειξαν οι συνάδελφοι μέχρι το τελικό επιτυχές αποτέλεσμα .
      
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ               ΒΟΥΤΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ