Κάλυμνος:Την Ρίνα στο Βαθύ και το κτίριο όπου θα εγκαταστασθεί το νεοσύστατο Λιμενικό Φυλάκιο επισκέφτηκε ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.6.20

Κάλυμνος:Την Ρίνα στο Βαθύ και το κτίριο όπου θα εγκαταστασθεί το νεοσύστατο Λιμενικό Φυλάκιο επισκέφτηκε ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης

Στο πλαίσιο της υπηρεσιακής του επίσκεψης του στην Κάλυμνο,ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης,σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 απόγευμα στις 7.30 μμ, επισκέφτηκε την Ρίνα στο Βαθύ και το κτίριο όπου θα εγκατασταθεί το νεοσύστατο Λιμενικό Φυλάκιο.
Τον Αρχηγό συνόδευαν ο  Διοικητή της 8ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ  Υποναύαρχος ΛΣ Αργυράκης Ιωάννης,ο Λιμενάρχης Καλύμνου Πλωτάρχης ΛΣ Θεόφιλος Τσαγκάρης, ο Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου  Πλωτάρχης ΛΣ Διονύσιος Κλάδης, ο Υπολιμενάρχης Καλύμνου Ανθυπλοίαρχος ΛΣ Γεώργιος Γαλουζής και επιτελείς.
Στη Ρίνα του Βαθύ ανέμεναν το Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Τσέρος και Παντελής Ζωίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Νικήτας Γιαννικουρής.


Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αρχηγό για την πορεία των εργασιών του κτιρίου  όπου θα εγκατασταθεί το νεοσύστατο Λιμενικό Φυλάκιο.


Να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο επόμενο 20ήμερο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και θα ξεκινήσει η λειτουργία του Λιμενικού Φυλακίου που θα στελεχώνεται από 6 στελέχη ενώ θα διαθέτει και πλωτό μέσο.
Στο περιθώριο της επίσκεψης του στη Ρίνα ο αρχηγός Αρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης συνομίλησε με εκπροσώπους των ιδιοκτητών μηχανοτρατών οι οποίοι και του έθεσαν προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.


Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη στη Ρίνα στο Βαθύ.
kalymnos-news.gr   -  limenikanea.gr