Επίσκεψη του Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη στην Κω (ΦΩΤΟ- VIDEO) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.6.20

Επίσκεψη του Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη στην Κω (ΦΩΤΟ- VIDEO)

Στην Κω βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, προερχόμενος από την Κάλυμνο, για σειρά επαφών με τις τοπικές αρχές του Νησιού.
Ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΚΛΙΑΡΗΣ Θεόδωρος, στα πλαίσια επισκέψεών του στη Δωδεκάνησο, παρευρέθη στη νήσο Κω ο πρωί της Παρασκευής(19-06-2020) , συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχο Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΑΚΗ Ιωάννη και επιτελείς του.
Συναντήθηκε με τον κ. Λιμενάρχη Κω Πλοίαρχο Λ.Σ. ΧΑΜΕΤΗ Παντελή και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα τόσο της Λιμενικής Αρχής Κω, όσο και των σταθμών υπαγωγής της, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν.
Κατά την παραμονή του ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισκέφτηκε το Λιμενικό Κατάστημα Κω όπου είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί στο προσωπικό και να συνδιαλεχθεί μαζί του, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες του.
Επιθεώρησε τα χερσαία και πλωτά μέσα του Λιμεναρχείου, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών και συνομίλησε με τους κυβερνήτες και τα πληρώματα των πλωτών μέσων. 
Εξήρε τον επαγγελματισμό και τον εν γένει ζήλο που επιδεικνύουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ιδίως τα υπηρετούντα στις ακριτικές περιοχής της παραμεθορίου, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά τους και δήλωσε την αμέριστη στήριξη και αρωγή του, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση το έργο τους.
Ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε επίσης σειρά συναντήσεων με φορείς.
Φωτογραφίες και βίντεο από vimatisko.gr