Στα πλαίσια της υπηρεσιακής του επίσκεψης του στην Κάλυμνο, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020,πρωί ξεκίνησε τις επισκέψεις-επιθεωρήσεις του στην ΑΕΝ Καλύμνου, στο Πλωτό σκάφος και στο Λιμεναρχείο.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο Λιμεναρχείο Καλύμνου, στην οποία παρευρίσκεται και ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης. Στην σύσκεψη θα τεθεί και το θέμα αύξησης της αρχικής πίστωσης για την επισκευή του κτιρίου του Λιμεναρχείου .
Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης συνοδεύεται από τον Διοικητή της 8ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ  Υποναύαρχο ΛΣ Αργυράκη Ιωάννη, από τον Πλοίαρχο Ιωάννη Παπαδάκη  Διοικητή Βατραχανθρώπων του Λιμενικού ΜΥΑ/ΛΣ, από τον Αντιπλοίαρχο ΛΣ Γεώργιο Χριστιανό επικεφαλής της ΥΟΘΕ, από τον Υπασπιστή του Υποπλοίαρχο ΛΣ Βασίλειο Πλεύρη.
Οι φωτογραφίες είναι από την άφιξη του στο Λιμεναρχείο Καλύμνου και την επιθεώρηση στο πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου, όπου τον υποδέχθηκε ο Λιμενάρχης Καλύμνου  Πλωτάρχης ΛΣ Θεόφιλος Τσαγκάρης.
limenikanea.gr - kalymnosnews.gr