Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 10ης Γενικής Συνέλευσης του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.10.21

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 10ης Γενικής Συνέλευσης του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών


 Συγκεκριμένα την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου και περί ώρα 08:30 ξεκίνησαν οι τακτικές εργασίες της 10ης Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων των νομών επικρατείας του ως άνω Τ.Ε.Α. Αστυνομικών-Πυροσβεστών-Λιμενικών στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου BOSS BOUTIQUE HOTEL(οδός Χαλκοκονδύλη 33,Αθήνα), λαμβανομένων δε όλων των αναγκαίων μέτρων κατά της πανδημίας του ιού SARS-COVID-19.


Η Συνέλευση διοργανώθηκε από το κεντρικό Δ.Σ. του Τ.Ε.Α. και πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων των Κυρίων Αρχηγών της Αστυνομίας, Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος αντίστοιχα, του Προέδρου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κου ΒΑΛΑΤΣΟΥ Βλάσιου, του Προέδρου Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης κου ΝΟΥΝΗ Χρήστου, ενώ χαιρετιστήρια επιστολή απέστειλε και ο κος Γενικός γραμματέας Δημοσίας Τάξεως και μέλος του Ταμείου κος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος.


Το Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. αριθμεί πλέον τα 6000 μέλη πανελληνίως ενώ τα μέλη στον Νομό μας την τελευταία διετία έχουν υπερδιπλασιαστεί και καθημερινά κερδίζεται η εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων συναδέλφων .

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.