Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Αθήνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.10.21

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Αθήνα


 Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο Παγκράτι Αττικής, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για παράβαση του νόμου ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Ειδικότερα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του ανωτέρω στο Παγκράτι Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΤΟΜΠΙ”, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καθ' υπόδειξη του 24χρονου:

δύο (02) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 66,87 γραμμαρίων,

μία (01) ζυγαριά ακριβείας και

ένα (01) πτυσσόμενο στιλέτο με μήκος λάμας δέκα (10) εκατοστών

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.