Ο «Δίας» και η ΠΟΔΙΝ έπιασε ζευγάρι με επτάμισι κιλά κάνναβης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.10.21

Ο «Δίας» και η ΠΟΔΙΝ έπιασε ζευγάρι με επτάμισι κιλά κάνναβης


Οι δύο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, τα κινητά τους και χρήματα που είχαν πάνω τους
Χάλασε τα σχέδια ενός ζευγαριού αλλοδαπών ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Δίας» που συμμετείχε σε οργανωμένη επιχείρηση των διωκτικών αρχών σε μια παραλία της Αλεξανδρούπολης, όπου περίμεναν αγοραστή για το παράνομο εμπόρευμά τους.

Η επιχείρηση εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής και της Ο.Π.Κ.Ε. σε συνεργασία με λιμενικούς της αντίστοιχης υπηρεσίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, έπειτα από πληροφορίες για αλισβερίσι μεγάλης ποσότητας κάνναβης που θα γινόταν στο συγκεκριμένο σημείο. Ο «πελάτης» του ζευγαριού προφανώς αντιλήφθηκε την παγίδα και δεν εμφανίστηκε.

Έτσι, συνελήφθησαν μόνο η γυναίκα που βρισκόταν στο εσωτερικό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και ο άνδρας που περίμενε έξω από αυτό, κρατώντας μία σακούλα που ο «Δίας» βρήκε μέσα της 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών και 560 γραμμαρίων!

Οι δύο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, τα κινητά τους και χρήματα που είχαν πάνω τους.