Η σοβαρή στάση της ΠΟΕΠΛΣ ξεμπλοκάρει το άρθρο 65 για τη στρατιωτική θητεία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.6.18

Η σοβαρή στάση της ΠΟΕΠΛΣ ξεμπλοκάρει το άρθρο 65 για τη στρατιωτική θητεία

Η Ομοσπονδία υπεύθυνα ενημερώνει τους συνάδελφους ότι ύστερα από συντονισμένες ενεργειές της, επιτέλους διευθετήθηκε ο υπολογισμός της στρατιωτικής θητείας για την προαγωγή στον επόμενο βαθμό για τα στελέχη που το είχαν σαν προσόν κατάταξης.
Ειδικότερα κατατέθηκε και ψηφίσθηκε χθες η αναγκαία  τροπολογία για την καθολική εφαρμογή σε όλους τους προερχόμενους από Σχολή Λ/Φ και ΔΥΛΣ, της διάταξης του αρ. 65 του ν. 4504/17 για τον υπολογισμό της στρατιωτικής θητείας ως προαγωγή σε όσους την είχαν ως απαραίτητο προσόν κατάταξης.
Η τροπολογία αυτή ήρθε ως επιστέγασμα της δέσμευσης του κ. Υπουργού στο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, αφού μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις πείσθηκε για την αναγκαιότητα της.
Με τον τρόπο αυτό δόθηκε επιτέλους η σωστή λύση στο θέμα, δικαιώνοντας την θέση που από την αρχή είχαμε εκφράσει και που δυστυχώς κάποιοι που σήμερα πανηγυρίζουν, τη διαστρέβλωναν.
Η αλήθεια όμως δεν παραχαράζεται και δεν αλλοιώνεται. Μπορεί καμία φορά να αργεί να φανεί αλλά όταν έρχεται εκθέτει ανεπανόρθωτα αυτούς που την αμφισβητούσαν.
Η ΠΟΕΠΛΣ συνεχίζει με υπεύθυνη και συνεπή στάση την προσπάθεια αναβάθμισης της θέσης και του ρόλου των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε όλα τα επίπεδα διαψεύδοντας  στη πράξη του λίγους κακοπροαίρετους, αφηνοντάς τους στη κρίση των συνάδελφων μας.

Παρατίθεται η επίμαχη τροπολογία