ΜΕ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ το 21ο Συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ που είχε άρωμα ενότητας άλλων εποχών. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.6.18

ΜΕ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ το 21ο Συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ που είχε άρωμα ενότητας άλλων εποχών.

Αγαπητοί Συνάδελφοι .

Το 21ο συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ είναι πλέον παρελθόν και αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι μας γύρισε χρόνια πίσω . Στα χρόνια που ο συνδικαλισμός είχε αξία . Στα χρόνια που μέσα από τα συνέδρια έβγαιναν πραγματικές ιδέες και συμπεράσματα για το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Ένα συνέδριο που το κύριο σύνθημα του ήταν η ενότητα και η μετάβαση του κινήματος μας σε ηρεμία με σκοπό την παραγωγική επιτάχυνση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο παρευρέθηκε και ο Υπουργός Ναυτιλίας καθώς επίσης και πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, ενώ δεν έλειψε και ένας φίλος από τα παλιά, ο Καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Μητρόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε σε θέματα καίρια και σημαντικά.

Η περιθωριοποίηση διχαστικών λογικών  ήταν ένα θετικό σημάδι ότι πάμε μπροστά. Φυσικά η πλύση εγκεφάλου και η λασπολογία δεν μπορούν να διαλυθούν από την μια μέρα στην άλλη, έτσι και σε αυτό το συνέδριο υπήρξαν φαινόμενα αχυράνθρωπων που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση και υποβάθμιση χωρίς όμως ανταπόκριση

Συγχαίρουμε όλες τις Ενώσεις που συνέβαλαν στο να φανεί πραγματικά η αιτία του κακού μέσα  στο κίνημα μας.

Συγχαίρουμε το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ για το παραγωγικό συνέδριο και την ανταλλαγή ιδεών που είχαν οι συνάδελφοι μεταξύ τους .

Ευχόμαστε το  21ο Συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ να μείνει στην ιστορία ως   η αρχή νέων διεκδικήσεων και αγώνων του συνδικαλιστικού μας κινήματος. Κάνουμε μια ευχή να μην επαναληφθούν   συνέδρια διχόνοιας και μίσους όπως τα προηγούμενα που μας λάβωσαν.

Στέλνουμε μήνυμα στις παρέες των λίγων ότι "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω".

Οι σύνεδροι αποφάσισαν ενωμένοι να προχωρήσουν μπροστά .
ΚΑΙ ΝΑΙ
  όσο και να μην το υπερασπιζόμασταν ποτέ ως αρχή…
Κάποιοι περισσεύουν

Είμαστε εδώ για να λέμε την αλήθεια . Η αλήθεια που τόσο πολύ πονάει .

Ξεκάθαρη Αλήθεια Συναδέλφων .

Πηγη : http://www.limenikanea.gr