Προτεραιότητα οι ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.6.18

Προτεραιότητα οι ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ


Αγαπητές Συναδέλφισσες , Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Αν κάτι ουσιαστικό προέκυψε με το 21ο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. που ολοκλήρωσε εδώ και μέρες τις εργασίες του, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το μήνυμα της καθολικής αναβάθμισης του βαθμολογίου των Λιμενοφυλάκων . Ένα βαθμολόγιο απαρχαιωμένο με την χρόνια απαξίωση του από όλους τους εκ ΛΦ εκλεγμένους εκπροσώπους αναφορικά με την ηθική και ξεκάθαρη εφαρμογή του. 



Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ,
 και έχοντας στο παρελθόν Προέδρους και Προεδρεία στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. από συναδέλφους παραγωγικών Σχολών εκ Λ/Φ , ήρθε το νέο Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της εποχής να το τολμήσει. Ανάγκες που δεν κοιτάνε τον Λιμενοφύλακα ως πελάτη και ψηφοφόρο .

Ανάγκες πραγματικές για την αναβάθμιση του ιδίου του Σώματος που υπηρετούμε πιστά. 


Το μήνυμα δόθηκε από το 21ο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ . Είμασταν όλοι εκεί όταν ακούσαμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Δριβάκο, ο οποίος καταχειροκροτούμενος από όλους τους συνέδρους απαίτησε την άμεση εφαρμογή της πρότασης της Π.ΟΕ.Π.Λ.Σ.


Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,

Περιμέναμε χρόνια. Από κάποιους πουληθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο. Κάποιοι άλλοι εκμεταλλεύτηκαν την θέση τους για να μας χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι για την ανικανότητα τους. Ήρθε η στιγμή που κάποιοι πραγματικοί εκπρόσωποι μας, ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς .

Απαιτούμε άμεσες κινήσεις για την αλλαγή του απαρχαιωμένου βαθμολογίου των εκ Λ/Φ.


Καλούμε το Προεδρείο της ομοσπονδίας να προβεί σε παρεμβάσεις για την καθολική εφαρμογή του νέου βαθμολογίου.

Ευχαριστούμε που μετά από χρόνια κάποιοι σκέφτηκαν το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο κομμάτι συναδέλφων που υπηρετούν το Σώμα αυτό.

Να είναι σίγουροι ότι θα τους στηρίξουμε γιατί είμαστε πολλοί και γιατί μπορούμε.


Είμαστε εδώ για να λέμε την αλήθεια . Η αλήθεια που τόσο πολύ πονάει .
Ξεκάθαρη Αλήθεια Συναδέλφων .


Πηγή http://www.limenikanea.gr