Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη με την διοίκηση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.7.19

Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη με την διοίκηση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

 Στην διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση της Ένωσης εξέφρασε προς τον Υπουργό την πλήρη ικανοποίηση της, τόσο την δική της, όσο και των επτά χιλιάδων μελών της, για την δήλωση του από το βήμα της Βουλής πως το Λιμενικό Σώμα δεν ανήκει στο Υπουργείο, αλλά είναι το ίδιο το Υπουργείο.
Στην συνάντηση εκ μέρους της διοίκησης της Ένωσης συμμετείχαν οι κ.κ. Βασίλειος Μανωλάκος Πρόεδρος, Δημήτρης Σαϊτάκης Γενικός Γραμματέας, Αθανάσιος Αποστολόπουλος Αν. Γενικός Γραμματέας, Αντώνιος Παπαδόπουλος Μέλος, Σταύρος Βοϊδονικόλας Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και ο Επίτιμος Αρχηγός ΛΣ Αντιναύαρχος ε.α. Θεόδωρος Γκλεζάκος.