ΠΕΑΛΣ: Εθιμοτυπική συνάντηση ΠΕΑΛΣ με τον Διευθυντή κ. ΥΝΑΝΠ Αντιναύαρχο ΛΣ (εα) ΒΙΔΑΛΗ Αντώνιο. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.7.19

ΠΕΑΛΣ: Εθιμοτυπική συνάντηση ΠΕΑΛΣ με τον Διευθυντή κ. ΥΝΑΝΠ Αντιναύαρχο ΛΣ (εα) ΒΙΔΑΛΗ Αντώνιο.

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήσαμε χθες 18-07-2019 με τον Διευθυντή Γρ. κ. ΥΝΑΝΠ Αντιναύαρχο ΛΣ (εα) ΒΙΔΑΛΗ Αντώνιο, η οποία όπως αναμενόταν διεξήχθη σε θετικό κλίμα.

Στον κ. Βιδάλη ευχηθήκαμε καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε τονίζοντας ότι είμαστε πεπεισμένοι ότι το ήθος, η ευπρέπεια, αλλά κυρίως η υπευθυνότητα που τον χαρακτηρίζουν αλλά και η σπουδαία προσφορά του στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος, οι γνώσεις του στα θέματα της Ναυτιλίας και όχι μόνο, η συμμετοχή του σε διεθνείς οργανισμούς και η επιτελική του εμπειρία,  εγγυώνται μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα πλάι στον ΥΝΑΝΠ κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Παράλληλα τον διαβεβαιώσαμε ότι θα σταθούμε αρωγοί, θα επικροτήσουμε και θα στηρίξουμε όλες τις από πλευράς του πρωτοβουλίες για την επίτευξη του κοινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος, το συμφέρον των στελεχών και του οργανισμού που υπηρετούμε και την ανάπτυξη της ναυτιλίας.,
Τέλος, στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ κ. Πασσάκος Σπυρίδων απένειμε στον κ. Βιδάλη συμβολικό αναμνηστικό δώρο και το βιβλίο της ΠΕΑΛΣ "Στην ίδια ρότα Υπουργείο Ναυτιλίας, Λιμενικό Σώμα, ΠΕΑΛΣ".

Για το Δ.Σ.
          Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ       Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ