ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος :Αδιανόητη η καθυστέρηση για το έκτακτο συμβούλιο μεταθέσεων επί 1,5 έτος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.10.19

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος :Αδιανόητη η καθυστέρηση για το έκτακτο συμβούλιο μεταθέσεων επί 1,5 έτος

Η Ένωσή μας ύστερα από οχλήσεις πολλών συναδέλφων υποχρεώνονται να παρέμβει και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι επί 1,5 έτος σχεδόν δεν έχουν εξεταστεί αιτήματα συναδέλφων που αφορούν ως επί το πλείστον θέματα υγείας και άλλα σοβαρά οικογενειακά ζητήματα.
Θεωρούμε αν μη τι άλλο ως υπερβολικό το οτι αιτήματα των συναδέλφων που έχουν υποβληθεί από τον Αύγουστο του 2018 ,φτάνοντας παραμονές Νοέμβρη του 2019 ακόμη δεν έχουν εξεταστεί.
Σε ένα ζωντανό οργανισμό που οι ιδιαιτερότητες της εργασίας μας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στον ανθρώπινο στοιχείο ,το κομμάτι των μεταθέσεων χρίζει επαναπροσδιορισμού και διαφορετικής αξιολόγησης.
Δεν γίνεται οι συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή εχουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα να τίθενται σε μια διαδικασία διαρκούς αναμονής και κυριολεκτικά να βρίσκονται στον «αέρα» για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εγείρει πολλά ερωτήματα το γεγονός οτι συμβούλιο έκτακτων μεταθέσεων, όποτε αυτό και αν συγκληθεί, θα εξεταστεί σχεδόν 600 αιτήματα, σε μια πρακτική που ανατρέπει εντελώς τον σχεδιασμό των μεταθέσεων τα τελευταία 2 έτη.
Η νέα πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, καλείται να φέρει εις πέρας μια στρευλή διαδικασία που αποτελεί προϊόν της απερχόμενης ηγεσίας .
Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να δοθεί τέλος στην ομηρία τόσων συναδέλφων και των οικογενειών τους προκειμένου το Σώμα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας, σε μια περίοδο μάλιστα που οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις είναι τεράστιες.
Ο Πρόεδρος                 Ό Γ.Γραμματέας
Κυράνης Κωνσταντίνος                 Βουτσής Λουκάς