Πρέβεζα: Παράνομος αλιέας παρέσυρε Λιμενικό με το αυτοκίνητο του - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.10.19

Πρέβεζα: Παράνομος αλιέας παρέσυρε Λιμενικό με το αυτοκίνητο του

Στον Εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί ένας 47χρονος ο οποίος τα ξημερώματα χτύπησε με το αυτοκίνητό του Λιμενικό ο οποίος θέλησε να τον ελέγξει.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα σε περιοχή της Πρέβεζας.
Ο Λιμενικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο τραυματισμένος, όπου παραμένει νοσηλευμένος, ενώ συνελήφθη ο δράστης.
Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, κατά τη διάρκεια ελέγχων στελεχών του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για την πάταξη της λαθραλιείας στον Αμβρακικό κόλπο, σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκε αλιέας σε περιοχή του Αμβρακικού ο οποίος τέθηκε υπό παρακολούθηση.
Κατά την έξοδό του από την θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Θωμά, και ενώ επέβαινε στο όχημά του, οι Λιμενικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει.
Ο 47χρονος όμως δεν σταμάτησε και στην προσπάθειά του διαφύγει χτύπησε με το όχημα τον έναν από τους Λιμενικούς, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη στην οικία του ενώ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είχε αλιεύσει μεγάλη ποσότητα γαρίδας, κάνοντας χρήση απαγορευμένου αλιευτικού εργαλείου.
Ο 47χρονος με την σε βάρος του δικογραφία που σχηματίστηκε,  κατηγορούμενος για απείθεια και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, πρόκειται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρέβεζας.
Επιπλέον πρόκειται να του βεβαιωθούν διοικητικές κυρώσεις και να επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα για παράνομη αλιεία.