Ποιανού ιδέα ήταν η κατάργηση της ιστοσελίδας του Υπουργείου Ναυτιλίας; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.10.19

Ποιανού ιδέα ήταν η κατάργηση της ιστοσελίδας του Υπουργείου Ναυτιλίας;


Η ιστοσελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας καταργήθηκε "σιωπηρά"! Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση yen.gr γίνεται εμφάνιση του λογότυπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος (hcg), αλλά όχι και αυτόματη μεταφορά στη σελίδα του Αρχηγείου, διότι η ιστορική διεύθυνση yen.gr δεν έχει ρυθμιστεί ώστε να παραπέμπει στη διεύθυνση hcg.gr.

Έτσι, το Υπουργείο Ναυτιλίας γίνεται το πρώτο Υπουργείο που δεν διαθέτει ηλεκτρονική σελίδα, πράγμα που επίσης συμβαίνει για πρώτη φορά από την "δικτύωση" στο Ίντερνετ του ΥΕΝ και όλων των Υπουργείων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης θα στερηθεί μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών για τη δομή του, τις υπηρεσίες του, τις δυνατότητες εξυπηρέτησής του, τη νομοθεσία και πολλά άλλα θέματα, που καλύπτονταν από την ιστοσελίδα του ΥΕΝ.

@ (Σχόλιο) Ποιανού ιδέα ήταν να "πέσει" η σελίδα χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση; Και τι εξυπηρετεί αυτή η ενέργεια; Κύριε Υπουργέ, είναι δυνατόν να μείνει τις παραμονές του 2020 το Υπουργείο χωρίς ιστοσελίδα; Μόνο πρόοδο δεν το λες αυτό...
..


 pireas2day.blogspot.com