Το κλιμάκιο των ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος εν δράσει (ΒΙΝΤΕΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.6.21

Το κλιμάκιο των ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος εν δράσει (ΒΙΝΤΕΟ)


 Ρεπορτάζ της Ευτυχίας Πενταράκη στη εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ3 όπου η Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Χανίων πραγματοποιούν άσκηση.


Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες: 

Το κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων εν δράσει κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ Χανίων.

Οι κομάντος του Λιμενικού Σώματος έκαναν δυναμική επέμβαση σε ύποπτο όχημα και συνέλαβαν δύο άτομα υψηλού κινδύνου σε μία επιχείρηση που κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό!

Ένα ύποπτο μαύρο όχημα δίπλα στο σημείο που δένουν τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Σούδας σήμανε συναγερμό στις Λιμενικές Αρχές. Με μία επιχείρηση αστραπή που κράτησε περίπου 40 δευτερόλεπτα η Ομάδα Ειδικών Αποστολών του κλιμακίου συνέλαβε τα δύο άτομα υψηλού κινδύνου πριν προλάβουν να αντιδράσουν και απομάκρυνε το ύποπτό όχημα.


 

Χωρίς ωράριο, αργίες και Σαββατοκύριακα οι κομάντος του λιμενικού είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κάνουν αυτό για το οποίο έχουν καλά εκπαιδευτεί. Και το μόνο που φροντίζουν όταν πηγαίνουν σε μια επιχείρηση, όπως είπαν στην ΕΡΤ Χανίων, είναι να γυρίσουν…

Τα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών έχουν επιχειρησιακά αντικείμενα υψηλού κινδύνου, όπως μεταξύ άλλων νηοψίες, καταδιώξεις και συλλήψεις ύποπτων σκαφών και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ στα 20 χρόνια λειτουργίας του το ΚΕΑ Χανίων μετράει μόνο επιτυχίες.

Ρεπορτάζ: Ευτυχία Πενταράκη / Κάμερα: Μ. Λουπασάκης

ertnews.gr