Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω ....... - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.12.16

Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω .......

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α.: Κύριε Κυράνη και κ.Τσιάνο τόσο εσείς όσο και ο συνεταίρος σας κ. Τσατσουλής το μόνο που καταφέρατε ειναι να επιστρέψετε τα στελέχη του ΛΣ σε καταστάσεις πολλών δεκαετιών πίσω...

Με απαράμιλλη γραφικότητα ο κ. Kυράνης και κ. Τσιάνος συνεχίζουν το καταστροφικό και κατηφορικό έργο του μέχρι εχτές προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ και συνεργάτη τους, κ. Τσατσουλη.

Στην πρώτη τους ανακοίνωση μετά τον γόνιμο αρραβώνα τους,αναφέρουν το ΠΔ μεταθέσεων και τις τροποποιήσεις αυτού.

Κύριε Κυράνη και κ.Τσιάνο εάν δεν το έχετε αντιληφθεί τις μεταθέσεις θα τις αποφασίζει ο κύριος Υπουργός καθώς καταργείτε το συμβούλιό μεταθέσεων αφού ουσιαστικά μόνο θα γνωμοδοτεί και δεν θα αποφασίζει.

Κύριε Κυράνη και κ.Τσιάνο εάν δεν το έχετε αντιληφθεί η οκταετή παραμονή στο τόπο συμφεροντων των συναδέλφων μας γίνεται πενταετής.

Κύριε Κυράνη και κ.Τσιάνο εάν δεν το έχετε αντιληφθεί η επιλογή του τόπου συμφεροντων επανέρχεται στο προηγούμενο αποτυχημένο καθεστώς .

Κύριε Κυράνη και κ.Τσιάνο εάν δεν το έχετε αντιληφθεί αλλάζει και το καθεστώς των αποσπάσεων -διάθεσης.

Κύριε Κυράνη και κ.Τσιάνο εάν δεν το έχετε αντιληφθεί το ΛΣ , λόγω της ζαλάδας από το άρωμα της εξουσίας και την ζεστασιά της καρέκλας , τα στελέχη του ΛΣ επιστρέφουν σε καταστάσεις πολλών δεκαετιών πίσω και σε αυτό έχετε παίξει σημαντικό ρόλο τόσο εσείς όσο και ο συνεταίρος σας κ. Τσατσουλης .

Κύριε Κυράνη και κ.Τσιάνο για το μικρο χρονικό διάστημα που θα είστε σε αυτές τις θέσεις , δείξτε σοβαρότητα , ρωτάτε ότι δεν γνωρίζετε και πρωτίστως εκμεταλλευτείτε το λίγο χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές, μήπως και πετύχετε τουλάχιστον την άφεση αμαρτιών σας .!

Οι εκλογές είναι κοντά!
ΝΑΞΟΣ 30-11-2016
Πάντα ενυπόγραφα
ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α.
Μέλος ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ