Επιστολή μέσω EMail ...... - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.12.16

Επιστολή μέσω EMail ......

Αναδημοσίευση από mazi-enosi.blogspot.gr

Οι κ.κ Τσατσουλής και Τσιάνος  δεν έχουν συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης.
  
1.- Σύμφωνα με το πρακτικό αρχαιρεσιών (επίσημο αντίγραφο από το Πρωτοδικείο    Πειραιά ) οι ενστάσεις που κατατέθηκαν ήταν τρείς (3) και όλες από τον συνδυασμό Ένωση στην πράξη των κ.κ Τσαστσουλή και Τσιάνου. Ετσι λοιπόν αν κάποιοι είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα των δικαστικών αντιπροσώπων, είναι οι ίδιοι.

2.- Αν θεωρούν αστείες δικαιολογίες  την πολλαπλή αλλοίωση του εκλογικού καταλόγου και άλλα πολλά που θα ανακοινωθούν στην ώρα τους, μάλλον δεν έχουν συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης. Είναι επίσης πολύ βολικό να εμφανίζουν όλο αυτό ως προσωπικό θέμα του κ. Δριβάκου Γ., προκειμένου να στρέψουν τα βλέμματα και να αποπροσανατολίσουν τους συναδέλφους, από αυτά που ξέρουν ότι έχουν κάνει και πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθούν. Δεν είναι για όλους αυτοσκοπός η προεδρία όπως για σας. Οσο και να σας φαίνεται περίεργο υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους άλλους και όχι για θέσεις, αξιώματα και καρέκλες.

3.- Είναι αυτονόητο ότι τα δικαστικά έξοδα για την ακυρότητα των εκλογών θα καλυφθούν από τα μέλη του συνδυασμού και δεν θα κάνουμε εμείς τους τσάμπα μάγκες με τα λεφτά της Ένωσης Αττικής .

4.- Οι δραστηριότητες της Ένωσης έπρεπε ήδη να είχαν ετοιμαστεί,  μπορούν όμως να γίνουν και με προσωρινή διοίκηση, εφόσον συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να γίνουν. Δεν είναι ανακάλυψη των κ.κ Τσατσουλή και Τσιάνου, γινόντουσαν και πριν απο αυτούς και θα γίνονται και μετά. Άλλωστε οι ίδιοι με ανακοίνωση τους τις δωροεπιταγές των χριστουγέννων και τον παιδικό σταθμό τα θεωρούσαν  ως βαρίδια για την ένωση. Τα εκβιαστικά διλλήματα που προβάλλουν τύπου αγωγές ή γιορτές, μόνο τον πανικό τους δείχνουν και τίποτα περισσότερο.

5.- Σε ότι αφορά την συνδικαλιστική εκπροσώπιση αυτή είναι ανύπαρκτη σε όλα τα επίπεδα εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μεγαλύτερο της εκλογικής διαδικασίας της Ένωσης και με ευθύνη που τους βαρύνει αποκλειστικά.

6.- Η κατ´ επίφαση προσπάθεια ενότητας που επιχειρείτε στο τέλος της εν λόγω ανάρτησης τους, μόνο για λόγους λαϊκής κατανάλωσης, αυτοαναιρείται από όσα οι ίδιοι παραπάνω αναφέρουν, όπως βέβαια έχει πολλάκις ακυρωθεί από τους ίδιους στην πράξη.


7.- Τέλος ζητείται η κατανόηση των συναδέλφων για όλη αυτή την ρυπαρή κατάσταση που υφίστανται, αλλά θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο, αφού πλησιάζει η ώρα που θα αντιληφθούν τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν το σωματείο μας στην βαθύτερη κρίση της ιστορίας του.


Παρακαλώ για την δημοσίευση του εμαιλ μου στο Blog σας . Αθανάσιος Κ. (nasos_kar@gmail.com)