Βουλιάζει ΠΟΕΠΛΣ - ΕΠΛΣΑΠ και τώρα και ΠΕΑΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.12.16

Βουλιάζει ΠΟΕΠΛΣ - ΕΠΛΣΑΠ και τώρα και ΠΕΑΛΣ

Το κακό είναι ότι όχι μονό δε σας αρκεί που βουλιάξατε την ΠΟΕΠΛΣ και την ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ θέλετε να βουλιάξετε και την ΠΕΑΛΣ
 
Με αφορμη πληροφορίες οτι χθες ο κ. Τσατσουλης ανέλαβε καθηκοντα προέδρου της ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  Αναρωτιόμαστε πως ειναι δυνατόν  το ΔΣ της  ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ  να συγκροτήθηκε χθες σε σώμα με πρόεδρο τον κ. Τσατσουλη  καθως  το ΔΣ της ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αποτελείται απο 13 μέλη εκ των οποίων τα 6 ανήκουν στο συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ  οπότε η συγκρότηση ΔΣ σε σώμα και μαλιστα με πρόεδρο τον κύριο Τσατσουλη ειναι αδύνατη  μέχρι να επιστρέψει το 7ο μέλος του συνδυασμού του που εχει αποκλειστεί σε νησί και να αποκτήσει την πλειοψηφία του ΔΣ .

Επίσης ξέρει κάποιος αν πράγματι  ο κ. Τσατσουλης  οι συνεργάτες του  και κάποιοι απόστρατοι , εργάζονται πυρετωδώς καθώς έχουν μείνει μόνο 7 ημέρες  μέχρι τις εκλογές  της ΠΕΑΛΣ  (16-12-2016) , ωστε να σφραγιστεί με επιτυχία η νεα συνεργασία ΠΟΕΠΛΣ-ΠΕΑΛΣ και οι στενοί συνεργάτες  του κ. Τσατσουλη , ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ   υποψήφιοι  για το  νέο ΔΣ της ΠΕΑΛΣ κ.κ.   ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ -ΦΥΚΑΣ  - ΧΡΥΣΙΝΑΣ -ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ -ΓΟΥΣΙΑΣ και ΣΚΑΛΙΜΗΣ  να αναλάβουν το τιμόνι της νέας ΠΕΑΛΣ οδηγώντας με ασφάλεια την ΠΕΑΛΣ στην κενη  θέση της 20ης ένωσης της ΠΟΕΠΛΣ ....?

Τελος υπάρχει κάποιος που θεωρεί οπως και ο κ. Τσατσουλης και οι συνεργάτες του , αστείο το αίτημα επανεκλογών , του κ. Δριβακου και του συνδυασμού " μαζι για την ένωση¨" καθως το υπογεγραμμένο  πρακτικο αρχαιρεσιών απο τούς Δικαστικούς Αντιπροσώπους και την εφορευτική επιτροπή  μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: "Σημειώνεται εδώ ότι κατά την εκτίμηση της εφορευτικής επιτροπής και των δικαστικών αντιπροσώπων αντίγραφο του παρόντος πρακτικού πρέπει να διαβιβασθεί στην αρμόδια εισαγγελία για την διερεύνηση τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων και συγκεκριμένα: α) για τις επιστολικές ψήφους των κ.κ (2 συναδέλφων τα ονόματα των οποίων δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε), β) για την απώλεια της βεβαίωσης που χορήγησε η διοίκηση του Σωματείου επί αιτήματος της εφορευτικής επιτροπής για τις επιστολικές ψήφους των μελών που αμφισβητήθηκε η ιδιότητα τους ως μελών και γ) για τα 12 υπεράριθμα ψηφοδέλτια που εντοπίστηκαν κατα την ολοκλήρωση της υπογραφής των ψηφοδελτίων ενώ όπου προέκυψε ισοψηφία διενεργήθηκε κλήρωση για να διαμορφωθεί η ανωτέρω σειρά κατάταξης"

  Αναρωτιόμαστε κ. Τσατσουλη τι είδους αστείο , οπως το χαρακτηρίσατε ,μπορεί να ειναι τα παραπάνω αλλά και οτι ανευρέθησαν επιστολικές ψήφοι και φωτοτυπίες των ταυτοτήτων τους καθώς και άλλων που ανήκουν  σε άλλες ενώσεις και δεν υπηρετούν στην Αττική αλλα και  ονόματα μελών  της ένωσης που δεν  φαινόντουσαν στους εκλογικούς καταλόγους και δεν προσμετρήθηκε η ψήφος τους.... Ειναι απαντηση σοβαρού ανθρώπου οτι  Όλα τα παραπανω θα σας άφηναν αδιάφορους εάν μεταξύ άλλων δεν υπήρχε ζήτημα με τις δραστηριότητες της Ένωσης όπως οι Χριστουγεννιάτικες παιδικές γιορτές, οι Δωροεπιταγές και η εκδήλωση κοπής πίτας και οτι  έτσι εμποδίζεται   η συνδικαλιστική μας εκπροσώπηση... ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΠΕΡΙ  ΑΛΧΗΜΕΙΩΝ ? ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΟΤΙ   ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΤΙ  Η ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ !!!!!