Προέδρος ΕΠΛΣΑΠ - Προχωράμε μπροστά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.12.16

Προέδρος ΕΠΛΣΑΠ - Προχωράμε μπροστά

Χαιρετισμός Προέδρου ΕΠΛΣΑΠ Τσατσουλή Αθανάσιου κατά την εκδήλωση Χριστουγέννων για τα παιδιά και τα μέλη της Ένωσης.

Κύριε Υπαρχηγέ,
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Φίλοι και φίλες, αγαπητά παιδιά,
Θα συμφωνήσετε  νομίζω ότι ήρθαμε να περάσουμε καλά! Για να ακούσω δυνατά όλα τα παιδιά μέσα στην αίθουσα!!! Έτσι μπράβο! Να φθάσει όσο γίνεται πιο μακριά η φωνή σας! Να την ακούσουμε όλες και όλοι! Ακόμη και όσοι δεν είναι μαζί μας!
Βρισκόμαστε για άλλη μια χρονιά στον υπέροχο τούτο Θέατρο, στον Ελληνικό Κόσμο προκειμένου να συναντηθούμε όλοι μαζί και να δώσουμε στα παιδιά μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους  την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούμε και να χαρούμε.
Γι' αυτό ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη συλλογικούς και ατομικούς εγωισμούς και όσα ίσως μας στενοχώρησαν και να προχωρήσουμε με όσα μας ενώνουν! Και μας ενώνει για παράδειγμα ο Παιδικός Σταθμός του Λιμενικού, ένα δημιούργημα του Σωματείου μας στο οποίο έχουμε συνειδητά επενδύσει πολλά και αξίζει ακόμη περισσότερα. Είναι σάρκα από την σάρκα μας. Να μην το ξεχνούν αυτό όσοι τον ανακάλυψαν πρόσφατα και θέλουν να το εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος.
Η χρονιά που πέρασε ήταν μια δύσκολη χρονιά για ένα πολύ μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας και αυτή που έρχεται προβλέπεται εξαιρετικά δυσοίωνη. Για αυτό λοιπόν είναι υψίστης σημασίας να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως βαθμού.
Είναι επιλογή μας και προσωπική μου δέσμευση να αγωνιστούμε και να αγωνιστώ για τη διεύρυνση των οριζόντων μας. Και αυτό εις πείσμα πολλών αντιξοοτήτων, συχνά τεχνητών γιατί ξέρω ότι όταν μικραίνει ο ορίζοντας, μικραίνει κι η ψυχή μας. Εμείς όμως διαλέγουμε μεγάλους ορίζοντες και βαθιές ψυχές
Η Ένωση Αττικής κάνει πράξη τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς με κάθε τρόπο. Είτε αυτός λέγεται δημιουργία και στήριξη παιδικού σταθμού, είτε λέγεται παιδικές παραστάσεις και δωροκάρτες, είτε ημερίδες με σκοπό την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού.
Η παράσταση αυτή είναι αφιερωμένη σε όλους τους συναδέλφους που αυτή την ώρα έχουν υπηρεσία προκειμένου όλοι οι Έλληνες να νιώθουμε ασφαλείς.
Φίλες και φίλοι
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι συνεχίζουμε χάρη στη δική σας αγάπη με υπομονή για το παρόν, πίστη για το μέλλον και χαρά στην προσπάθεια.  Άλλωστε κερδίζουμε ό,τι τολμούμε. Και θέλουμε πολλά γιατί μας αξίζουν περισσότερα. Το «αν», το «ίσως» και το «αλλά» δεν οδήγησαν ποτέ, κανέναν, πουθενά.
Προχωράμε μπροστά με αυτοπεποίθηση!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή σας να συνεχίσουμε για δεύτερη συνεχόμενη τριετία στο τιμόνι της Ένωσης Αττικής.