Ενημέρωση - Δ.Σ.στην ΕΠΛΣΑΠ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.12.16

Ενημέρωση - Δ.Σ.στην ΕΠΛΣΑΠ

Συνδυασμός  "ΜΑΖΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΝΩΣΗ "

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/12 Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΛΣΑΠ, στο οποίο συμμετείχαν τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού μας, με τα παρακάτω θέματα:

1.  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
2.  Εκδήλωση για κοπή πίτας
3.  Νομοσχέδιο ΥΝΑΝΠ .

Αναφορικά με την τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τα μέλη του συνδυασμού μας  συμφώνησαν  για την πραγματοποίηση εκδήλωσης την 26/12 .Επίσης από τα μέλη του συνδυασμού μας τέθηκε πρόταση για διάθεση   δωροεπιταγών στα  παιδιά  των μελών της Ένωσης , όπου και  πάρθηκε ομόφωνη απόφαση.

Αναφορικά με την κοπή της πίτας η συζήτηση μετατέθηκε  για το επόμενο Δ.Σ. ως μη επείγον.

Σε ότι αφορά τη συζήτηση επί του νέου νομοσχεδίου του ΥΝΑΝΠ, θέση μας είναι η αφαίρεση του συνόλου των διατάξεων για τις μεταθέσεις, μεταφερόμενες σε ΠΔ που θα τροποποιεί άρθρα του ΠΔ 33/2009. Εντος των επόμενων ημερών θα δημοσιοποιήσουμε  επεξεργασμένες   σε βάθος προτάσεις  που θα δίνουν λύσεις ολοκληρωμένες και όχι αποσπασματικές .

Πέρα από την ημερήσια διάταξη τα μέλη του συνδυασμού  μας έθεσαν θέμα σχετικά με την προώθηση ΠΔ για την υγιεινή και ασφάλεια του προσωπικού στους χώρους εργασίας, όπως προβλέπεται στον νόμο 3850/2010 καθώς και απονομής ειδικοτήτων όπως προβλέπεται από  ΠΔ  σε υπηρεσίες όπως  Μουσική ΛΣ-ΕΛΑΚΤ  – Επισκευαστική Βάση ΛΣ ΕΛΑΚΤ –ΔΠ Επιστασία (Τεχνικοί )- ΔΗΔΕΠ (Τεχνικοί-Η/Σ) .


                                          Τα μέλη του συνδυασμού στο Δ.Σ
Πηγη http://mazi-enosi.blogspot.gr/2016/12/blog-post_14.html