Λιμενικό Σώμα :Στελέχη του Λ.Σ. εντόπισαν και συνέλαβαν άτομο που αλίευε μέσα από τους κλωβούς της ιχθυοκαλλιέργειας παράνομα στην Σαλαμίνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.2.19

Λιμενικό Σώμα :Στελέχη του Λ.Σ. εντόπισαν και συνέλαβαν άτομο που αλίευε μέσα από τους κλωβούς της ιχθυοκαλλιέργειας παράνομα στην Σαλαμίνα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, Η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας ότι δύο (02) άτομα σε βάρκα έπρατταν δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας που βρίσκεται στην περιοχή «ΘΥΝΙΟ» Σαλαμίνας με σκοπό την κλοπή ιχθύων.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της  Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 17χρονο πλησίον των εγκαταστάσεων, ενώ εντοπίστηκε και η λέμβος πλησίον βραχώδης ακτής.
Κατά δήλωση του 17χρονου είχε μεταβεί με ένα άτομο ακόμα, στην περιοχή και αλίευαν τα ψάρια μέσα από τους κλωβούς της ιχθυοκαλλιέργειας. 
Ο χειριστής του σκάφους αναζητείται από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας , ενώ εντός της λέμβου βρέθηκαν συνολικά ογδόντα (80) μέτρα μανωμένων δικτύων και διακόσια σαράντα (240) κιλά ιχθύες (τσιπούρες).
Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.