Μαζί για την Ένωση: Σαρωτική ανανέωση στα συνδικαλιστικά δρώμενα. Αλλαγή σκυτάλης σε νεώτερη γενιά συνδικαλιστών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.2.19

Μαζί για την Ένωση: Σαρωτική ανανέωση στα συνδικαλιστικά δρώμενα. Αλλαγή σκυτάλης σε νεώτερη γενιά συνδικαλιστών



Αλλαγή σκυτάλης στην παράταξη Μαζί για την Ένωση της ΕΠΛΣ Αττικής και τον πρώτο λόγο έχουν οι νέοι συνάδελφοι. Μια αλλαγή που πρέπει και μπορει να φέρει την αλλαγή που χρειάζεται το συνδικαλιστικό μας κίνημα. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα  καθήκοντα του κ. Μαρκάκη Ιωάννη 

Σας παραθέτουμε ανακοινωση του συνδυασμού Μαζί για την Ένωση ΕΠΛΣΑΠΝ. 

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26/02/19 συνάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού και Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ Δριβάκου Γιώργου με τον επικεφαλής για την εκλογική αναμέτρηση της ΕΠΛΣΑΠΝ Ελευθεράκη Γιώργου, στο πλαίσιο της προγραμματισθείσας για την ίδια μέρα σύγκλισης των 29 εκλεγμένων αντιπροσώπων του συνδυασμού μας.

Κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συζήτησης, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στην ΠΟΕΠΛΣ και συμφώνησαν στην από κοινού στήριξη νέου επικεφαλής για την εκλογική αναμέτρηση της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ Αττικής Πειραιά και Νήσων.

Η στάση ευθύνης τους δείχνει το δρόμο για σαρωτική ανανέωση στα συνδικαλιστικά δρώμενα με σεβασμό στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Με δεδομένο την ανωτέρω απόφαση κατά την συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών του συνδυασμού αποφασίστηκε ομόφωνα και σε κλίμα ομοψυχίας να γίνει δεκτή η εισήγηση του Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ Δριβάκου Γιώργου  και να τεθεί ως επικεφαλής για την προσεχή εκλογική διαδικασία της ΕΠΛΣΑΠΝ ο συνάδελφος Μαρκάκης Γιάννης. Η πρόταση αυτή απολαμβάνει και της εμπιστοσύνης του Ελευθεράκη Γιώργου.

Η αλλαγή σκυτάλης σε νεώτερη γενιά συνδικαλιστών αποτελεί κυρίαρχο στόχο και παράλληλα το μεγάλο στοίχημα των επερχόμενων εκλογών.

Ο συνδυασμός μας είναι πλέον έτοιμος, με ταύτιση απόψεων να καταθέσει τη δική του πρόταση στους συναδέλφους, να θέσει τους στόχους και το πλαίσιο δράσης του και κυρίως να αναμετρηθεί με τα προβλήματα και όχι με πρόσωπα." 



“ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ “