Λιμενικό Σώμα : Νέος Λιμενάρχης στην Αίγινα o Πλωτάρχης κ. Φραγκούλης Αργύριος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.2.19

Λιμενικό Σώμα : Νέος Λιμενάρχης στην Αίγινα o Πλωτάρχης κ. Φραγκούλης Αργύριος

Ο Αιγινήτης Πλωτάρχης του Λιμενικού Σώματος κ. Φραγκούλης Αργύριος, είναι ο νέος Λιμενάρχης Αίγινας ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του τις επόμενες ημέρες. Ο Υποπλοίαρχος Λ. Σ. Φραγκούλης Αργύριος κατάγεται από τη Πέρδικα, σπούδασε στην Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εισήχθη στο ΛΣ το 2006. Η μητέρα του κ. Σωζία Αποσπόρη υπηρετεί ως Διευθύντρια στο Δημοτικό Σχολείο Πέρδικας.
Ο κ. Φραγκούλης ακολούθησε μια λαμπρή πορεία στο Λιμενικό Σώμα με αποκορύφωμα τη δράση του ως κυβερνήτης του Περιπολικού Ανοικτής Θαλάσσης 080 όταν μαζί με το πλήρωμα του σκάφους κατά τη διάρκεια των περιπολιών στο Ανατολικό Αιγαίο το έτος 2016 κατόρθωσαν να διασώσουν 7607 πρόσφυγες ενώ κατά το έτος 2015 περίπου 3700. Η γενναιότητα, ο ζήλος και η αποφασιστικότητα του καθώς και το ήθος του τιμηθέντος Αξιωματικού τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους άξιους και ικανούς κυβερνήτες στο Λ.Σ.
Παρόμοια τιμή του απένειμε ο Δήμαρχος Αίγινας ανήμερα της εορτής της 25ης Μαρτίου του ίδιου έτους κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στο «Ηρώον» της πλατείας Εθνεγερσίας.
Ευχόμαστε στο νέο Λιμενάρχη Αίγινας καλή και ευδόκιμο υπηρεσία στο νησί του.
saronicmagazine.com