Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) στη Βουλή των Ελλήνων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.1.21

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) στη Βουλή των Ελλήνων


Σας παραθέτουμε ανακοίνωση ΠΟΛ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.)  ως νόμιμος εκπρόσωπος των στελεχών του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, κατόπιν  εισηγήσεως εκπροσώπων  του Κ.Κ.Ε και του ΚΙΝΑΛ και με την επίσημη έγκριση του κ.ΥΝΑΝΠ Πλακιωτάκη Ιωάννη εδωσε το παρών στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου και συζητήθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής με θέμα: «Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο, διατάξεις για συμμόρφωση με υποχρεώσεις διεθνούς ναυσιπλοΐας και την αναβάθμιση Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.» (2η συνεδρίαση – ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων).

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την αποδοχή της  πολυφωνίας στο συνδικαλιστικό κίνημα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς επίσης και την προάσπιση των δημοκρατικών διαδικασιών από τους πολιτικούς φορείς του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) κατέθεσε τις απόψεις της επί των θεμάτων τα οποία περιλαμβάνονται στο σχετικό σχέδιο νόμου και παράλληλα θα υποβάλει και σχετικό υπόμνημα με λεπτομερείς  προτάσεις – απόψεις  οι οποίες  αφορούν τα στελέχη του σώματος ώστε να τεθεί μια θεσμοθετημένη βάση για την επίλυση αυτών.

Με αξιοπρέπεια και απόλυτο σεβασμό προς ολους τους συναδέλφους μας προσπαθούμε να θέσουμε τις βασικές αρχές της αναβάθμισης  του συνδικαλιστικού  κινήματος στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχοντας πάντα ως  γνώμονα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων  μας  χωρις αφορισμούς και χωρις αποκλεισμούς! 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) έχει ενεργό ρόλο και είναι δίπλα σε ολους τους συναδέλφους 


Site : www.omospondia.gr