Ηλεκτρική καρέκλα για όλους τα φετινά συμβούλια τακτικών μεταθέσεων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.3.21

Ηλεκτρική καρέκλα για όλους τα φετινά συμβούλια τακτικών μεταθέσεων


 Παραθέτουμε άποψη στελέχους που μας απεστάλει αναφορικά με τις φετινές μεταθέσεις με το νέο πδ

Ηλεκτρική καρέκλα για όλους τα φετινά συμβούλια τακτικών μεταθέσεων!!! Και για αυτούς που θα πρέπει να αποφασίσουν τις μεταθέσεις αλλά και για τους μετατιθέμενους. Αν εφαρμόσουν, που υποχρεούνται να εφαρμόσουν το ΠΔ,  θα οδηγηθούν  και θα οδηγήσουν σε αδιέξοδα τα στελέχη!!

    Ο χρόνος έστω για τροποποιήσεις , για αποφυγή αναίτιων μεταθέσεων, μηδενικός!! Αφού το ΠΔ 11 δεσμεύεται από νόμο και ο χρόνος  για την έκδοση τελικών πινάκων μεταθέσεων λιγότερος από σαράντα ημέρες!

    Όσο  διαβάζω και  αναλύω προσεχτικά το ΠΔ και τα δεδομένα από τους πίνακες μορίων, που θα έπρεπε να έχουν διατεθεί σε επεξεργάσιμη μορφή excel και όχι στη μη επεξεργάσιμη pdf, με προβληματίζει το κατά πόσο οι συνάδελφοι γνωρίζουν για το τι μέλλει γενέσθαι; 

    Κακά μαντάτα, που βάζουν σε σκέψεις και τον πιο δύσπιστο Συνάδελφο που θεωρεί ότι το νέο ΠΔ είναι και καλύτερο από το προηγούμενο αλλά και η λύση. Πέραν της ανακοίνωσης της δημοσίευσης του ΠΔ 11 δεν  υπάρχει άλλη σχετική ενημέρωση των στελεχών που σε λίγες μέρες θα κληθούν να δηλώσουν τις οκτώ επιλογές τους βάση του πίνακα των κενών θέσεων.