Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό στους κρίκους - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.4.21

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό στους κρίκους


 Δείτε τι έγραψαν η Πρόεδρος της Δημοκρατία και οι πολιτικοί αρχηγοί για το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια.


Για πέμπτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε το χρυσό στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ο πολιτικός κόσμος έστειλε τα συγχαρητήριά του.


Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης στην Ελβετία, τονίζοντας ότι χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους.


Ειδικότερα στην ανάρτηση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: «Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους».



Κυριάκος Μητσοτάκης

Συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση του Λευτέρη Πετρουνια έδωσε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτηση του: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!»


Αλέξης Τσίπρας

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.


«Ένας πραγματικός θρύλος για τον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια για το 5ο ευρωπαϊκό χρυσό στον Λευτέρη Πετρούνια», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.



Φώφη Γεννηματά

«Άλλη μια κορυφαία διάκριση για τον «άρχοντα των κρίκων». Λευτέρη Πετρούνια μας κάνεις περήφανους και γράφεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια», έγραψε η Φώφη Γεννηματά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.



Το ΚΚΕ

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που για πέμπτη φορά κατακτά την κορυφή της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Βασιλεία της Ελβετίας. Μεγάλη διάκριση για έναν μεγάλο αθλητή που συνεχίζει σε μια δύσκολη χρονιά την προσπάθεια για το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια.

https://newpost.gr