ΕΛΣΚΥ : Δίπλα στους συναδέλφους για την συμπλήρωση των δηλώσεων τόπου προτίμησης και κοινωνικών κριτηρίων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.4.21

ΕΛΣΚΥ : Δίπλα στους συναδέλφους για την συμπλήρωση των δηλώσεων τόπου προτίμησης και κοινωνικών κριτηρίων


Σας παραθέτουμε την απο 23/04/21 ανακοίνωση της ΕΛΣΚΥ που ενημερώνει τους συναδέλφους για την δυνατότητα απάντησης  στα ερωτήματα  που αφορούν τις  δηλώσεις τόπου προτίμησης και τα κοινωνικά κριτήρια 


Η Ένωση Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΚΥ) τις τελευταίες ημέρες δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων αναφορικά με τον τρόπο συμπλήρωσης της δήλωσης του τόπου προτίμησης και των κοινωνικών κριτήριων από πολλούς  συναδέλφους που κλήθηκαν να προβούν στην άμεση συμπλήρωσή τους.


Οι δηλώσεις αυτές γίνονται σε εφαρμογή του ΠΔ 11/2021 το οποίο και έχει καταγγελθεί τόσο από την Ένωσή μας αλλά και την Π.Ο.Λ.


Παρόλα αυτά και προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, η ΕΛΣΚΥ θα βρίσκεται στη διάθεση των συνάδελφων προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που χρήζουν διευκρίνησης.      


Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας ότι τυχόν  ερωτήσεις σας μπορούν να αποσταλούν στο info.elsky@gmail.com  προκειμένου να απαντηθούν άμεσα.


Ακολουθεί η  τοποθέτηση της Ομοσπονδίας  (Π.Ο.Λ.)  επί του ζητήματος με λεπτομερή ανάλυση (https://www.omospondia.gr/2021/04/blog-post_6.html)


Τέλος δηλώνουμε την αντίθεση μας για το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα της  προθεσμίας  (έως την 29/04) που δόθηκε στους συναδέλφους, προκειμένου να προβούν στη συμπλήρωση των δηλώσεων και έχουμε ήδη αιτηθεί την παράταση την εν λόγω διαδικασίας.


Παραμένουμε δίπλα στους συναδέλφους αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες τους και προσπαθούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν.





Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.