Θάνατος εργαζομένου στο Μεσολόγγι – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.6.21

Θάνατος εργαζομένου στο Μεσολόγγι – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, ότι 48χρονος εργαζόμενος σε ιχθυοκαλλιέργεια δραστηριοποιούμενη στη θαλάσσια περιοχή “ΔΙΟΝΙ ΚΑΤΟΧΗΣ” Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διαδικασία σίτισης των ιχθύων, εντοπίστηκε από έτερο εργαζόμενο, χωρίς τις αισθήσεις του πάνω στην πλωτή εξέδρα.


Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.



*****



Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, 25χρονος αλλοδαπός, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία άνηκαν σε έτερο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.



*****



Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:


-60χρονος και 75χρονη , από τον λιμένα ν. Πάρου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΕΡΙΘΕΛΓΗ» Ν.Π 8745,


-72χρονη, από τον λιμένα ν. Μυκόνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032 και


-Δυο 84χρονοι, από τον λιμενίσκο Κουκουναρίων Σκιάθου προς τον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ» Ν. ΣΚ. 158.


*****


Μία θαλάσσια χελώνα του είδους “Καρέτα-Καρέτα” εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες χθες, στην παραλία “Νέας Καρβάλης” Καβάλας.


Από από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.