Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.10.21

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο


 Στη σύλληψη ενός 38χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γρ. Ασφάλειας - Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του “Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα” (ν. 2960/01).


Συγκεκριμένα, τα ως άνω στελέχη εντόπισαν τον 38χρονο να έχει στην κατοχή του πεντακόσια (500) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, στερούμενα στο σύνολο τους ένσημης ταινίας Ε.Φ.Κ.


Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, τα κατασχεθέντα καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηρακλείου, με το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών να ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων εκατόν είκοσι δυο ευρώ και τριάντα τεσσάρων λεπτών (2.122,34€).

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.