Μαχητική Ένωση :Εδώ και τώρα εκλογές. 2 χρόνια απραξία στην ΕΠΛΣ Αττικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.1.19

Μαχητική Ένωση :Εδώ και τώρα εκλογές. 2 χρόνια απραξία στην ΕΠΛΣ Αττικής


Την 31-12-2018 μαζί με το έτος τελείωσε και η αναμονή για τη δικαστική απόφαση, η οποία θα όριζε το χρόνο διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων. Μία Γενική Συνέλευση που θα μας οδηγήσει στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. 
Αυτή όμως η Γενική Συνέλευση θα έπρεπε να έχει γίνει με ομόφωνη απόφαση του προσωρινού Δ.Σ. εδώ και ένα χρόνο κι όχι να περιμένουμε τα δικαστήρια να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που αφορούν το συνδικαλιστικό μας φορέα!

Θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι για το που οδηγείται η Ένωση και για τα πεπραγμένα αυτής.

Εδώ και κάτι παραπάνω από 2 χρόνια η Ένωση Αττικής είναι ανενεργή λόγω προσωπικών διαφορών των 2 παρατάξεων. Συνάδερφοι μηνύουν συναδέρφους για θέματα που άπτονται του συνδικαλιστικού φορέα και οι μόνοι χαμένοι είναι οι συνάδελφοι, αφού κανένας δεν παλεύει για τα προβλήματά τους.

Σαν "Μαχητική Ένωση" ζητούμε την άμεση σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης για να οδηγηθούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. και νέων αντιπροσώπων. Ήδη χάσαμε πολύ χρόνο με τις προσωπικές διαφορέςω κάποιων και τα προβλήματα των συναδέλφων δεν μπορούν να περιμένουν άλλο! Μην χρονοτριβείτε για να κερδίσετε λίγο ακόμα χρόνο στην καρέκλα! 

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Δύναμη μας: ο Συνάδελφος
Στόχος μας: τα προβλήματά του