Λιμεναρχείο Ύδρας: Μέσα σε πανηγυρική και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.1.19

Λιμεναρχείο Ύδρας: Μέσα σε πανηγυρική και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά

Το Λιμεναρχείο Ύδρας μέσα σε πανηγυρική και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 έκοψε τη βασιλόπιτά του στην αίθουσα “Αθανασίου & Γκίκα Κουλούρα”. Τη βασιλόπιτα του Λιμεναρχείου ευλόγησε και έκοψε ο ΣεβασμιότατοςΜητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ μετά του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού και έψαλε ο κ. Εμ. Πούλος.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας μετά την ευλογία και την κοπή της Βασιλόπιτας ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον ΛιμενάρχηΎδρας κ. Γ. Μανδαλάκη, και έκανε αναφορά στο ναυτικό επάγγελμα και ευχήθηκε καλή δύναμη και χρόνια πολλά στα στελέχη του Λιμεναρχείου Ύδρας και όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Γ. Μανδαλάκης σε χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη άρτια στελέχωση και συνεχάρη το άριστο προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας, έκανε εν τάχει απολογισμό της περασμένης χρονιάς, ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ όπως και τον Ι. Κλήρο της Ύδρας, τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας και όλους όσους βοήθησαν το Λιμεναρχείο και έκλεισε την ομιλία του ευχόμενος καλή χρονιά σε όλες και όλους.

Στη συνέχεια ο κ. Λιμενάρχης μοίρασε σε όλους τους προσκεκλημένους τη βασιλόπιτα ευχόμενος στον κάθε ένα ξεχωριστά χρόνια πολλά. Στη συνέχεια προσφέρθηκε μπουφέ με νοστιμότατα εδέσματα ποτά και αναψυκτικά.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Ανθυπαστυνόμος του Α.Τ. Ύδρας κ. Κ. Κάλας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Δ. Ζαριώπης, ο Επικεφαλής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ύδρας κ. Π. Κόκκος, η Διευθύντρια του ΙΑΜΥ/ΓΑΚ κ. Ν. Αδαμοπούλου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ύδρας κ. Δ. Σαράντης, το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας όπως και αρκετός κόσμος.