Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.1.19

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι


Έκτακτο δελτίο για νέο κύμα κακοκαιρίας εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη. 
Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους που η έντασή τους θα φτάνει τα 8 μποφόρ. 

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Αύριο Τέταρτη (23-01-2019)
Τα νησιά του Iονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στέρεα, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη πελοπόννησος, η Κεντρική και ανατολική μακεδονία, η θράκη και τα δωδεκάνησα. Στη δυτική ελλάδα τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
2. Την Πέμπτη (24-01-2019)
Τις πρωινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στέρεα (κυρίως στα παραθαλάσσια), καθώς και η δυτική και νοτιά πελοπόννησος.
Την Παρασκευή (25-01-2019)
Αρχικά η δυτική Έλλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χωρά. Την Τέταρτη και την παρασκευή (25-01-2019) χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.