Σε ένορκη διοικητική εξέταση αποφάσισε να προβεί η ΕΛΑΣ για το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο με καταδίωξη περιπολικού κατά ύποπτου ΙΧ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.11.19

Σε ένορκη διοικητική εξέταση αποφάσισε να προβεί η ΕΛΑΣ για το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο με καταδίωξη περιπολικού κατά ύποπτου ΙΧ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και απεικονίζει δραστηριότητα αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος και σύλληψης ατόμου, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την άνευ αδείας καταγραφή και δημοσιοποίηση του υλικού».
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Νοεμβρίου όταν ένας ρομά έκλεψε αυτοκίνητο από το Περιστέρι. Το αυτοκίνητο είχε σύστημα GPS Tracker με το οποίο μπορεί κανείς να εντοπίσει το αυτοκίνητο και έτσι ο ιδιοκτήτης του κάλεσε την αστυνομία.

Το βίντεο με την καταδίωξη από την αστυνομία

Αμέσως άρχισε η καταδίωξή από την αστυνομία με περιπολικά να κινούνται με ταχύτητα προκειμένου να σταματήσουν τον δράστη. Αφού αυτός κατευθυνόταν προς την περιοχή του Μενιδίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τα αυτοκίνητα διαλύονται και γίνονται ανταλλακτικά, κατάφεραν να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν.
Οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τον εγκλωβίσουν σε αδιέξοδο και τελικά να τον συλλάβουν.
https://www.dikaiologitika.gr/
Δείτε το βίντεο: