Συνάντηση ΕΠΛΣ Φθιώτιδας με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.11.19

Συνάντηση ΕΠΛΣ Φθιώτιδας με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη

 Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ, στο γραφείο του, παρουσία και του Βουλευτή της ΝΔ Ν. Φθιώτιδας Θεμιστοκλή ΧΕΙΜΑΡΑ, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη της συνάντησης αυτής και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικότατο κλίμα και ο κ. Υπουργός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα όσα παρατέθηκαν, τόσο για τα προβλήματα των Υπηρεσιών μας που χρήζουν άμεσης παρακολούθησης, όσο και για δευτερεύοντα, σημαντικότατα ωστόσο θέματα και εξέφρασε την πρόθεσή του να εργαστεί στην κατεύθυνση της επίλυσής τους το συντομότερο δυνατόν.

Ο κ. Υπουργός επαίνεσε τις ουσιαστικές προσπάθειες της νεοσύστατης Ένωσής μας, γεγονός που καταφάνηκε και από το γόνιμο διάλογο που προέκυψε κατά τη συνάντησή μας, ο οποίος κάλυψε όλα τα ζητήματα που αναδείχθηκαν, τόσο από παράθεσή τους εκ μέρους μελών του Δ.Σ., όσο και από τον ίδιο τον κ. Υπουργό. Προέτρεψε δε για εποικοδομητική εργασία σχετικά με τα ζητήματα που συζητήθηκαν και συνέχιση του προοδευτικού έργου μας.

Εκ μέρους της Ένωσής μας, το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την αποδοχή και επίτευξη της γόνιμης συνάντησής μας, επιδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα και σχετικό Υπόμνημα με όσα παρατέθηκαν.
Για το Δ.Σ.

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Γεώργιος                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κωνσταντίνος