Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Κοπή πίτας της ΕΠΛΣΒΔΕ και του Κ/Λ Ηγουμενίτσας. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.2.20

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Κοπή πίτας της ΕΠΛΣΒΔΕ και του Κ/Λ Ηγουμενίτσας.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Κ/Λ Ηγουμενίτσας και στα πλαίσια σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των Συναδέλφων διοργάνωσαν κοπή πίτας και αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Μικροί και μεγάλοι ήπιαν, έφαγαν και διασκέδασαν με την συνοδεία μουσικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι : Βουλευτές Ν.Θεσπρωτίας κ.ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ Β.(ΝΔ) και κ.ΚΑΤΣΗΣ Μ.(ΣΥΡΙΖΑ) , ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ.ΛΩΛΟΣ Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ.ΠΙΤΟΥΛΗΣ Θωμάς,ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ Δημήτριος,ο εκπρόσωπος του ΟΛΗΓ κ.ΠΑΣΧΟΣ Στέφανος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στους Τουριστικούς Πράκτορες κ.ΜΠΑΚΟΛΙΑ Σταύρο (ΑΝΕΚ LINES) ,κ.ΠΙΤΟΥΛΗΣ Αυγ/νο  (SUPERFAST FERRIES) ,κ.ΣΤΡΙΓΚΑΡΗ Γεώργιο (Διευθυντή MINOAN LINES-GRIMALDI LINES) οποίοι εκτός ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους ,προσέφεραν από ένα ταξίδι για Ιταλία με επιστροφή στα μέλη μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΛΗΓ ΠΟΡΦΥΡΗ Α. και την Πρόεδρο ΔΗΛΑΒΕΡΗ Ρ. για την στήριξη τους τόσο στο Κ/Λ Ηγουμενίτσας όσο και στις δράσεις της Ενωσης μας.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη  μας να μην ευχαριστήσουμε και τους υπεύθυνους αλλά και το προσωπικό του ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ «ENVY» για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση καθώς και όλους τους Συναδέλφους που παρευρέθησαν και τίμησαν την εκδήλωση.