Την Τήλο επισκέφθηκε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.2.20

Την Τήλο επισκέφθηκε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

Την τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, η Δήμαρχος Τήλου υποδέχθηκε στο νησί  τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. κο Θεόδωρο Κλιάρη.

Τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής συνόδευαν, ο Περιφερειακός Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικου Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Αργυράκης, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Γεώργιο Χριστιανό, καθώς και ο Λιμενάρχης Ρόδου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κος Σπυρίδων Τάτης.

Μετά την καθιερωμένη επιθεώρηση του Λιμενικού Σταθμού Τήλου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο. Η Δήμαρχος ανέφερε στον Αρχηγό όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί και άπτονται στην αρμοδιότητά του και έλαβε την υπόσχεση ότι το Λιμενικό Σώματος θα βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο. Ανέφερε επίσης την επικείμενη παραλαβή των τριών πλωτών ασθενοφόρων τα οποία θα βοηθήσουν στο μεγάλο πρόβλημα της μεταφοράς των έκτακτων ιατρικών περιστατικών.

Η Δήμαρχος Τήλου ξενάγησε τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος στη νέα Παλαιοντολογική Έκθεση της Τήλου στην οποία ανάμεσα στα νέα εκθέματα βρίσκεται και η τρισδιάστατη απεικόνιση του Νάνου Ελέφαντα της Τήλου.
www.rodiaki.gr