Ο “ΓΚΟΡΝΤΟΝ” και τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κ.Λ. Ρόδου βρήκαν τα ναρκωτικά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.2.20

Ο “ΓΚΟΡΝΤΟΝ” και τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κ.Λ. Ρόδου βρήκαν τα ναρκωτικά

Στη σύλληψη μίας 26χρονης ημεδαπής προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, για παράβαση του  νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” .
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο περιπολίας εντοπίστηκε ύποπτο δέμα (σακούλα) στην περιοχή «ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ» Ρόδου, όπου με την συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΓΚΟΡΝΤΟΝ” διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ναρκωτική ουσία. Το δέμα τέθηκε σε ελεγχόμενη παρακολούθηση και με την συνδρομή στελεχών του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών Υ.Α. Ρόδου εντοπίστηκε και συνελήφθη  η 26χρονη , η οποία παρέλαβε το δέμα που περιείχε α) μία πλαστική συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους τριακοσίων τριάντα πέντε (335) γραμμαρίων και β) μία (01) πλαστική συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους σαράντα πέντε (45) γραμμαρίων.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία της ανωτέρω, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
α) μία (01) ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης,
β) μία (01) πλαστική συσκευασία με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
γ) δέκα (10) ναρκωτικά δισκία πιθανότατα MDMA,
δ) δύο (02) πλαστικές κάρτες με υπολείμματα ηρωίνης και
ε) το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα (250 €) ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.