Επιστρέφει στην Πάτρα ως αρχιπλοίαρχος ο Δημήτρης Κυριακουλόπουλος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.7.20

Επιστρέφει στην Πάτρα ως αρχιπλοίαρχος ο Δημήτρης Κυριακουλόπουλος

Η είδηση ότι ο πρώην κεντρικός λιμενάρχης της Πάτρας Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, επιστρέφει στην Πάτρα αυτή τη φορά ως διοικητής της Πέμπτης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος χαροποίησε αρκετούς.

Τουλάχιστον όσοι είχαν προλάβει να τον γνωρίσουν ως Κεντρικό Λιμενάρχη στην Πάτρα, σε μία περίοδο που το μεταναστευτικό πρόβλημα μπροστά από το νέο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας, τότε βρισκόταν σε έξαρση.

Ο Δημήτρης Κυριακουλόπουλος που προήχθη σε αρχιπλοίαρχος πλέον, μιλώντας για την επιστροφή του στην Πάτρα, τόνισε τα εξής: "Έρχομαι σε μία πόλη που γνωρίζω και έχω κάνει φιλίες στο παρελθόν.

Τότε στο Λιμεναρχείο της Πάτρας αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες από ένα σημείο και μετά κατορθώσαμε να τις βελτιώσουμε. Τώρα επιστρέφω σε άλλο πόστο, ωστόσο χαίρομαι που έρχομαι σε μία πόλη που έχω γνωρίσει σημαντικούς ανθρώπους και έχω κάνει φιλίες". 

Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να φροντίσει για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής από το νέο πόστο που αναλαμβάνει, ενώ αναμένεται να έρθει στην Πάτρα ολοκληρώνοντας την διαδικασία της μετάθεσης του, στα μέσα Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι στο μεσοδιάστημα ο Δημήτρης Κυριακουλόπουλος είχε αναλάβει τη διοίκηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ραφήνας.