Τιμητική αναμνηστική πλακέτα απένειμε σήμερα η Λιμενάρχης του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβάσου κ. Στέλλα Καλυβάκη, καθώς και το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού στον καπετάν Γιώργη Ράπτη (Καργιώτη), για την συνδρομή του όλα αυτά τα χρόνια προς την υπηρεσία  με το καΐκι του.
Ο καπετάν Γιώργης έχει βοηθήσει άπειρες φορές τους Λιμενικούς Υπαλλήλους και σε κάθε τους έκκληση για διάσωση  ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά τους, δίχως να λάβει υπόψη ούτε τα καύσιμα ,ούτε τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η κ. Καλυβάκη σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα απένειμε την πλακέτα,  επισημαίνοντας ότι έγινε τιμής ένεκεν σε έναν άνθρωπο που συνεργάζεται άψογα όλα αυτά τα χρόνια με τους Λιμενικούς , τιμώντας την σπουδαία ναυτοσύνη του που τόσα χρόνια μετέφερε ασφαλείς  δεκάδες ανθρώπους  στην στεριά και….τον λεβέντικο χαρακτήρα του.
Ο ίδιος σεμνός και ταπεινός  ανέφερε ότι, μπορεί να αποτελεί τιμή η απονομή της πλακέτας, αλλά ο ίδιος δεν την επεδίωξε,  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα συνεχίσει να συνδράμει το έργο των Λιμενικών.
Φυσικά θα πρέπει να  εξάρουμε και την  εξαιρετική δουλειά που επιτελούν οι Λιμενικοί , κάτω από αντίξοες συνθήκες στο ακριτικό μας νησί , με ευσυνειδησία, επαγγελματισμό και βαθύ αίσθημα ευθύνης, που ξεπερνά τα όρια του απλού καθήκοντος.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:51