ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: 10% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα FACTORY OUTLET για όλους τους συναδέλφους - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.10.20

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: 10% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα FACTORY OUTLET για όλους τους συναδέλφους

 


Ο  ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει αλλη μια  συνεργασία  με τον Όμιλο FF  Group και τα καταστηματα FACTORY OUTLET παρέχοντας 10% έκπτωση  σε ολους τους συναδέλφους (εν ενεργεία & εν αποστρατεία και Πολιτικό Προσωπικό ΥΝΑΝΠ)  στο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου.  

Ποιος είναι όμως ο  Όμιλος FF Group και τα FACTORY OUTLET

O Όμιλος FF Group είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητικών ειδών και της μόδας έχοντας μία δυναμική παρουσία στην Ελληνική Αγορά!

Το Factory Outlet είναι ο απόλυτος προορισμός smart shopping! Διαθέτει είδη επωνύμων brands σε χαμηλές τιμές όλο το χρόνο! Τα καταστήματα βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα: στην οδό Πειραιώς κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου - σε απόσταση 2’ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Οι επισκέπτες θα βρουν επώνυμες μάρκες όπως: Converse, CK Jeans, Folli Follie, Juicy Couture, Nike, UGG.

Με την παρούσα υποβάλλουμε προσφορά τόσο στα εν ενεργεία όσο και στα εν αποστρατεία Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στο πολιτικό προσωπικό του για τα καταστήματα FACTORY OUTLET της Εταιρείας μας.

Διάρκεια ισχύος: 1/10/20 – 31/12/21









Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .



%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529