Αποκλειστικό : Η ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Μαζί για την Ένωση" φτάνει το 97% - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.3.19

Αποκλειστικό : Η ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Μαζί για την Ένωση" φτάνει το 97%


Ήταν κάτι που ο νέος επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Μαζί για την Ένωση’’ είχε βάλει ως προσωπικό στοίχημα.


Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες,αέρας ανανέωσης και δίπλα στον συνάδελφο.


Για πρωτη φορά όπως μαθαίνουμε έχει να δει ο συνδικαλισμός στο Λιμενικό τέτοια ριζική  και ουσιαστική ανανέωση  προσώπων. 

Από έγκυρες πήγες της Φωνής του Λ.Σ., στο Δ.Σ. η ανανέωση προσώπων αγγίζει και το 100% με πρόσωπα αγαπητά στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος. 

Σε τυχαία συνάντηση μας με τον επικεφαλής του Συνδυασμού Γιάννη  Μαρκάκη που σχολώντας από 16ωρη βάρδια μαζί με αντιπροσωπεία μελών του συνδυασμού ξεκινούσαν για ενημέρωση σε συναδέλφους σε λιμενικές αρχές,τον προσεγγίσαμε και μας δήλωσε : 

«Δίνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα ενάντια σε επαγγελματίες . Δεν είναι εύκολο, αλλά ενημερώνουμε τους συναδέλφους που σιγά σιγά αντιλαμβάνονται ότι είμαστε δίπλα τους, μοιραζόμαστε τα άγχη, τις αγωνίες τους και την επόμενη μέρα θα είμαστε μαζί τους,προσπαθώντας να επιλύσουμε προβλήματα εργασιακά και όχι μόνο,χωρίς να σταματήσουμε να δουλεύουμε και να ξεχνάμε ποια είναι η επαγγελματική-υπηρεσιακή μας ιδιότητα.

 Τους καλούμε όλους σε συστράτευση για αλλαγή στα συνδικαλιστικά δρώμενα επιχειρώντας να πετύχουμε τα αυτονόητα». 

Ευχόμαστε οι νέοι άνθρωποι από όποια παράταξη εκλέγουν,να φέρουν την ηρεμία που αναζητά η ΕΠΛΣΑΠΝ η μεγαλύτερη ένωση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και να υπηρετήσουν τον σκοπό της.

Σας παραθέτουμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού " Μαζί για την Ένωση" όπως το παραλάβαμε στο email μας .

Καλό αγώνα σε όλους.