Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.: Από αύριο θα πέφτουν κανονικά τα πρόστιμα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.3.20

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ.: Από αύριο θα πέφτουν κανονικά τα πρόστιμα

Καμία επιείκεια σε ανθρώπους που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί, ξεκαθαρίζει ο Θ. Χρονόπουλος, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς

«Από αύριο θα πέφτουν κανονικά τα πρόστιμα», προειδοποιεί ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Θ. Χρονόπουλος, αναφερόμενος στο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας που τέθηκε σήμερα σε ισχύ σε όλη την επικράτεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής», στον Alpha με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, ο κ. Χρονόπουλος διαβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι από την αστυνομία θα συνεχιστούν αυστηρά και εντατικά σε διόδια, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων, τρένα, πάρκα, χώρους άθλησης και όπου παρατηρείται συνωστισμός ατόμων.

«Από αύριο θα πέφτουν κανονικά τα πρόστιμα. Καμία επιείκεια σε ανθρώπους που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί», τόνισε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Αναφερόμενος στα έγγραφα που καλούνται να έχουν συμπληρωμένα στην κατοχή τους όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους, τόνισε ότι αν υπάρξει κατάχρηση, ίσως χρειαστούν συμπληρωματικές οδηγίες.

Όσον αφορά το μποτιλιάρισμα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κεντρικούς οδικούς άξονες, ο κ. Χρονόπουλος ξεκαθάρισε ότι η συχνότητα των ελέγχων θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

http://newpost.gr/